Iyatna

Iyatna

Sakapeung kuring cangcaya
Naha bisa
Ngaleupaskeun sagala kuciwa
Merenahkeun rasa
Sangkan tetep renggenek mikacinta
Ludeung nyorang kahirupan
Nu bakal datang
Bari pinuh ku pangharepan?

Geusan mibanda carita
Ngahontal béntang di cakrawala
Ngahaleuangkeun rasa katresna
Lain ku pindah rupa
Tapi…Hirup salawasna kudu
iyatna
Caringcing pageuh kancing, saringset pageuh iket
Tong sakadar paribasa!

Ngalanglang buana

Nyorang kahirupan

Kudu iyatna!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.